loading
10

Totul incepe de AICI! Cele mai “trasnite” cereri in casatorie

Fiecare femeie isi doreste sa fie ceruta in casatorie intr-un mod neobisnuit si memorabil. Pentru aceasta barbatii isi dedica saptamani, luni sau chiar ani buni planuind si realizand cele mai frumoase surprize femeii dragi.

image


1. In video-ul de mai jos vezi o cerere in casatorie a unui barbat care insinuiaza o cadere de pe o cladire inalta. In timp ce barbatul se pregateste sa adreseze marea intrebare, acesta face prea multi pasi in spate, isi pierde echilibrul si cade de pe cladire. Finalul il aflati dupa ce vizionati video-ul.


2. Un tip obisnuit a facut o supriza extraordinara iubitei sale. A adus-o in centrul New York-ului si prin intermediul unui ecran imens in mijlocul multimii a cerut-o in casatorie.


3. S-au casatorit, au facut nunta dar… nu a fost ceruta in casatorie. Astfel mirele a decis sa-si surprinda frumos aleasa si a cerut-o in casatorie chiar in timpul nuntii!


4. O cerere in casatorie cu cantec, dans si dragoste adevarata! Vezi mai jos cat de mult s-a chinuit un tanar pentru a-si surprinde iubita care a ramas fara cuvinte.


5. Piesa “I Wanna Marry You” a lui Bruno Mars a fost sursa de inspiratie a unui tanar care a decis sa-si ceara iubita in casatorie prin intemediul unui flashmob. Viitoarea sotie a fost atat de socata, incat a ramas foarte surprinsa.


6. I-au placut dintotdeauna artificiile si dansul, asa ca el a organizat o coregrafie la care a participat un grup mare de oameni de pe strada. Ea nu stia ce se intampla exact, insa i-a placut. La finalul dansului, el i-a cerut mana iubitei sale.


7. Cerere in casatorie pe gheata O zi aparent obisnuita pentru tanara blonda, care a iesit la pationar cu prietenele ei. In realitate, acestea erau complicele viitorului sot. Acesta s-a deghizat alaturi de amicii lui in personaje din Winny the Pooh. Cu ajutorul unor placute, barbatul a “spus” povestea lor si a cerut-o de sotie.