loading
10

Invitatii de nunta cu aspect boem handmade (tutorial video)

Prima impresie este importanta de fiecare data, iar in cazul unei nunti aceasta este reprezentata de invitatii. Daca nu vrei sa ai o invitatie banala, o poti decora tu insati cu minimum de efort.
Astazi te vom invata cum sa faci o invitatie de nunta deosebita folosind hartie dantelata pentru prajituri.

Ai nevoie de:

- invitatia printata,
- foarfeca,
- hartie dantelata pentru prajituri (sau hartie simpla + perforator cu model - costa intre 5 si 20 lei),
- panglica,
- lipici..

Pentru început, așează invitația de nuntă peste hârtia dantelată pe care ai cumpărat-o sau ai creat-o singură. Îndoaie cu grijă marginile acesteia peste invitație, astfel încât să se întâlnească la mijloc.

Apoi, pune câte patru picături de lipici pe colțurile invitației, pentru ca această să rămână lipită de hârtia dantelată. Deja nu mai ai mult!

În continuare, taie panglica astfel încât să poată înconjura invitația și să fie destulă încât să faci și o fundiță în partea din față. Și de această dată este nevoie de puțin lipici: pune câteva picături pe panglică și lipește-o cu grijă pe partea din spate a hârtiei dantelate.

Tot ce mai ai de făcut este fundița din față și ai terminat!

Nu-i așa că arată bine? Pornind de la o simplă invitație printată, am realizat una deosebită, de efect, pe care prietenii și familia o vor aprecia mai mult. Cu siguranță și tu poți face o invitație de nuntă handmade, chiar dacă nu ești îndemânatică. Nu ai nevoie decât de puțină răbdare!